Christophe Vanderhasselt start met een derde plaats in Mons

Deze ochtend is omstreeks 7 uur de eerste rubriek van de 4 sterren concours van Mons van start gegaan. In deze 'Prix BEL RTL' kwamen de jonge paarden als eerste in de ring. De winst ging naar Italië met Emanuele Gaudiano en Carlotta 232 (v. Chaccomo). Het duo won dit jaar al verschillende rubrieken bij de jonge paarden zoals in Lamprechtshausen, Drachten en Arezzo.
Patrick MC Entee en April Mury Marais Z (v. Air Jordan Z) eindigden op de 2e plaats. Beste Belg werd Christophe Vanderhasselt met eveneens een Air Jordan Z nakomeling Identity Vitseroel. Het duo eindigde hun rit op de 3e plaats. Enkele weken geleden werden zij nog 2e in de Young Horses finale van Bonheiden. Marc Bettinger (Josje De Regor) en Laura Renwick (Deltina) vervolledigden de top 5.

In de 1m20 'Prix Traiteur Goosse' werd er binnen de 1 ster competitie over een hoogte van 1m20 gesprongen. Daar kwam de beste Belgische prestatie van Sebastien Vigneron met Cakewalk op de 2e plaats. Boris Mauroy en Cartlon Du Friou eindigden op de 3e plaats.

Klik hier voor de uitslagen.