Fabienne Daigneux’s Venue Fée des Hazalles verkocht

July 10, 2017

De Waalse amazone Fabienne Daigneux heeft haar top paard Venue Fée des Hazalles (Président x Alcatraz) verkocht aan de Amerikaanse Eve Jobs. De amazone sprong voordien ook met de grootmoeder en moeder, Reine Fée des Hazalles.

Op haar Facebook heeft de amazone de verkoop aangekondigd. Fabienne  bevestigt in het communiqué dat ze na lange tijd de knoop heeft doorgehakt.

“We hebben samen acht jaar in de wedstrijdring gestreden. Zonder twijfel is Venue Fee des Hazalles een levenspaard, of het paard van mijn leven. Venue heeft me kennis laten maken met het grotere niveau. Zo hebben we samen deelgenomen aan verschillende landenwedstrijden, werden we derde in het Belgisch Kampioenschap, 10de tijdens de vijfsterren Grote Prijs in La Baule en zevende in Sopot, om nog maar enkele prestaties op te noemen.”

“Ik beschik enkel over Venue als nummer één paard. Daardoor was mijn competitief programma sowieso gelimiteerd. Na een ontmoeting met Eve Jobs heb ik dan ook besloten de toekomst van mijn merrie in haar handen te leggen,” verklaart Fabienne.

 

Verder bedankt Fabienne haar team van dierenartsen, grooms, coaches, osteopaten, enz. Allen hebben ze jaren bijgedragen aan de goede zorgen van de merrie.

 

Equnews /

Met toestemming van de amazone