Lebeau Courally en Jumping Antwerpen een "Match made in heaven"

Lebeau Courally en Jumping Antwerpen een "Match made in heaven"
Het Belgische merk Lebeau-Courally start zijn geschiedenis als exclusief ontwerper van jachtgeweren. Zowat elk Europees kongingshuis tot zelf de Russische Tsaren hebben een Lebeau in bezit. Enkele jaren geleden kocht de West-Vlaamse investeerder, Joris Ide het merk op. Vandaag staat het Luikse merk niet alleen garant voor handgemaakte exclusieve geweren maar tevens ligt het aan de basis van een exclusief Zwitsers horlogemerk en handtassen -lijn.

Al meer dan 150 jaar is Lebeau-Courally een garantie voor luxe en modebewuste accessoires. De laatste jaren was het merk een vaste sponsor van de internationale wedstrijd in Beervelde, na een korte pauze van enkele jaren keert Lebeau-Courally nu terug naar zijn oude partner-event, de internationale jumping in Antwerpen.

Wanneer we aan Lebeau Courally de vraag stellen waarom ze precies voor Jumping Antwerpen kiezen is hun antwoord resoluut en kristal helder:


"We zijn er met Lebeau-Courally van overtuigd dat paardenmensen onze producten waarderen. Mensen die met paarden bezig zijn zijn authentiek, hebben liefde voor hun vak en aandacht voor detail en afwerking. Dit zijn waarden die we bij Lebeau-Courally hoog in het vaandel dragen. Elk product is uniek en met de hand vervaardigd in eigen ateliers..." stelt Pieter Vandierendonck, vertegenwoordiger van Lebeau-Courally.


Pieter is er dan ook trots op dat ze als sponsor Jumping Antwerpen kunnen ondersteunen.


"Jumping Antwerpen is een uniek evenement in een feeëriek kader waar kwaliteit, detail en topsport voorop staan. De ideale etalage dus om onze producten aan de mensen voor te stellen..."


Daar stopt het echter niet bij voor het Belgische merk. Het exclusieve merk heeft speciaal voor Jumping Antwerpen een horloge ontworpen. Het gesofisticeerd en chique "sieraad" is zoals het hoort bij een Limited Edition enkel te koop in een kleine oplage.   Dit om het unieke karakter  en de afwerking optimaal te houden.


Sowieso zal de winnaar van de Grote Prijs naar huis gaan met zo'n uniek exemplaar. Dit wil zeggen dat er maar 24 andere exemplaren te koop zullen zijn. Buiten de gelimiteerde oplage is ook het design uniek. De 'dial' is speciaal ontworpen voor het evenement.


"We hebben speciaal voor de paardensport een gelimiteerd uurwerk gemaakt, en enkele items aan onze lederwarencollectie toegevoegd die paardgerelateerd zijn." aldus Vandierendonck.




[caption id="attachment_141662" align="alignnone" width="981"] Lebeau Courally[/caption]

Wij kijken alvast heel erg uit naar deze samenwerking en hopen dat U er ook zal bijzijn. Ben je alvast nieuwsgierig naar hoe het ontwerp er uit ziet? Hou dan vast de website van LeBeau-Courally in de gaten ( klik hier) !