Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV

Dit kan je volgende week verwachten op HippoTV
HippoTv, dat is televisie met een hart voor paarden. Je krijgt er verslag van spectaculaire shows, nationale en internationale wedstrijden en interessante beurzen. En je ziet er boeiende reportages over ruiters, paardenrassen, verzorgingstechnieken, trainingsmethoden en zo veel meer!

Benieuwd? Kijk dan vanaf zondag naar één van deze programma’s :

Nog een paar weken en dan is er de finale van de Wereldbeker Jumping. Daar zullen de 18 beste ruiters en amazones uit West-Europa het tegen elkaar opnemen. En ze krijgen er ook de concurrentie van topruiters van over de rest van de wereld. Maar hoe verdienden zij dat finaleticket? Dat zie je vanaf maandag op HippoTv Sport! tijdens een uitgebreide terugblik op het afgelopen seizoen.

Op Hippo TV is er een nieuwe aflevering van FEI Equestrian World. Daarin blikken we terug op de laatste twee manches van de Wereldbeker Jumping. En we zijn ook te gast tijdens de finale van de Wereldbeker Mennen. Naar goeie gewoonte pakken we ook onze reiskoffers. Richting Argentinië deze keer. Daar ontmoeten we springruiter Matias Albarracin. Deze man is misschien niet erg bekend. Toch behoort hij tot de top van de wereld. Zo haalde hij teamzilver in 2015 tijdens de Pan American Games in Toronto. Dat leverde hem een startticket op voor de Olympische Spelen van Rio. En ook daar kon Matias schitteren. Hij haalde niet alleen de superfinale maar eindigde er uiteindelijk op de achtste plaats. Tot slot trekken we ook nog naar het zonnige Florida. Daar verzamelt de hippische wereld zich voor de Palm Beach Masters.

Deze programma’s bekijken? Dat kan digitaal via Telenet (kanaal 22) en Proximus (kanaal 95) of online via www.hippotv.tv.