Donckers en Sabbe winnen in Renswoude

Onze eventingruiters behaalden het voorbije weekend twee overwinningen op de Renswoude Horse Trials in Nederland. Belgisch kampioen Karin Donckers won met Lamicell Unique de CIC3* reeks. Julien Despontin (Waldano 36) en Joris Vanspringel (Lully des Aulnes) werden 5e en 6e. Voor Vanspringel was er met Limestone nog een 12e plaats. Constantin Van Rijckevorsel werd 13e met Goodwins Reef.

Klik hier voor de uitslag van de CIC3* reeks.

In de CIC2* reeks kon Steven Konings zich nog klasseren met Winner C. Zij eindigden op de 9e plaats. Melanie Valckx werd 19e met Eddy Wally. De winst was voor Duitsland met Julia Krajewski (Samourai du Thot).

Klik hier voor de uitslag van de CIC2* reeks.

Voor Karin Donckers was er met Lady Brown nog een 3e plaats binnen de CCI2* combinatie. Donckers werd ook nog 8ste met Gini ten Hunsel. Laura Logé en Lilly Maleen eindigden op de 4e plaats.

Klik hier voor de uitslag van de CCI2* reeks.

Tot slot was er nog een Belgische overwinning in de CCI1* reeks. Daarin won Lisa Sabbe met D.V.B. De Nederlander Tim Lips werd 2e met Tobruk. Voormalig LRV directeur Raf Steegmans eindigde met Franto van de Caetsbeek op een 20ste plaats.

Klik hier voor de uitslag van de CCI1* reeks.