Antonia Arl start in Saumur met een derde plaats

Antonia Arl start in Saumur met een derde plaats
In Saumur is vandaag een internationale dressuurwedstrijd gestart. Er staan verschillende proeven voor de jeugd op het programma. Zo zijn er ook landenwedstrijden voor de jeugd. Daarnaast is er ook een CDI3*.

De eerste proef deze ochtend was de CDIO en de CDI van de Juniors. In de CDI debuteerde Antonia Arl met Bellstaf W (v. Breitling W). Arl behaalde met de twaalfjarige ruin een totale score van 68.189%. De overwinning was voor de Zwitserse Léonie Guerra en Mocca IV (v. Weltmeyer). Zij kregen van de jury een score van 69.351%. De Duitse Luca Michels werd tweede met Sans Souci 26 (v. Samba Hit). Voor hun proef was er 69.432%.

In de CDIO leverde Laura Luyten de beste Belgische prestatie. Met de negenjarige Dark Chocolate (v. Damon Hill) werd ze achtste. Ze behaalde een mooie score van 69.432%. De proef werd gewonnen door de Duitse Semmieke Rothenberger en Dissertation (v. Don Crusador). Zij wonnen met een totale score van 75.054%. De Nederlandse Iris Houweling werd tweede met de Tuschinski-nakomeling About time. Zij kregen van de jury 70.919%. Brons was voor de Duitse Rebecca Horstmann en Friend Of Mine 2 (v. For Compliment) met 70.784%.

Klik hier voor resultaten.