Zoë Verschooten domineert in Gouden Laars

Zoë Verschooten domineert in Gouden Laars

In de gouden laars zijn de 1 meter en 1m10 juist afgelopen hier was het overduidelijk Zoë Verschooten die de proeven domineerde. 

De 1m10 werd gedomineerd door Zoë Verschooten, ze nam de eerste en tweede plaats. De eerste plaats was voor Speedy in een tijd van 35.27 seconden en de tweede plaats reed ze met Albert rond de barrage in 40.21 seconden. Clémentine Lux belande op de derde plaats op de rug van Bounty in 40.37 seconden. 

Vervollediging van de top vijf was met Emiel Duchene die in de ring kwam met Elcaro F Van Het Juxschot (v. Kantje's fahran 084) in 50.31 seconden en Mathisse Van Loon met Calypso (v. hoopenhof's Hardon) in 37.27 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

Ook in de 1m Zoë Verschooten nam de overwinning, de amazone kwam in de ring met Speedy en ging over de finish in 22.14 seconden. Gevolgd werd ze door Chloé Hoste met onder het zadel Enjoy (v. Mentos) in een tijd van 22.74 seconden. De top drie werd vervolledigd door Carlotta Stegen met Helaba d'Insegotte (v. Ochid's deamii) die de tijd stopte in 24.71 seconden. 

Op vier was Marie Van Dijck met Ronny (v. Goliath Van De Groenweg) in 25.41 seconden en op vijf was Lotte Vanstraelen op de rug van Erica (v. Definitief) in 25.71 seconden. 

Klik hier voor alle resultaten. 

In de 1m20 was de overwinning voor Brent De Schrijver met Konquistador Van Orchid's (v. Kanshebber) die een foutloze barrage reden van 40.64 seconden. De tweede foutloze barrage was voor Yelina Vanthomme op de rug van Orchid's Auriske in een tijd van 41.14 seconden. De top drie werd vervolledigd door Everlyne Franken die 4 fouten had in haar barrage met Imagine (v. Emmickshoven's Diego). 

Klik hier voor alle resultaten.