Zoe Conter schittert in top tien Wereldbeker Ocala!

Zoe Conter schittert in top tien Wereldbeker Ocala!

Vier combinaties aan de start van de barrage en twee dubbel nul ... dat was het eindresultaat van de 1.60m Wereldbeker in Ocala. Daniel Coyle sprong uiteindelijk naar de winst met Eric Ten Cate's voormalige Incredible (Clinton). Zoe Conter volgde in de prijzen...

Samen met Ten Cate sprong de 11-jarige Clinton-zoon tot op het hoogste niveau. Eerder dit jaar nam Coyle de teugels over van de KWPN-ruin. Het duo bleef in deze Wereldbeker ruim twee seconden voor op Kent Farrington met de 10-jarige Zangersheide-merrie, Toulayna (Toulon, ex. Toulayna van het Bloesemhof Z).

Met één springfout volgde Dermott Lennon in het zadel van Millview Cicero (Cicero Z van Paemel). Eveneens aan de start in de barrage volgde Jessica Leto op de vierde plek met de 13-jarige Cimbura (Calido I).

De top vijf van deze Wereldbeker werd afgewerkt door Alex Matz en de 16-jarige Cashew CR (Cassini II).  Zoe Conter sprong eveneens in de prijzen. De Belgische amazone loodste haar 15-jarige sBs-ruin, Davidoff de Lassus (Ugano Sitte) naar een negende plaats!

Uitslag