Zoe Conter houdt Belgische eer hoog in CSI2* 1m45 rubriek Sentower Park

Zoe Conter houdt Belgische eer hoog in CSI2* 1m45 rubriek Sentower Park

In Sentower Park werd zonet het 1m45 hoofdnummer van de dag gesprongen. 57 Deelnemers traden aan in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. Andrzej Oplatek en Odile du Soufflet (v. Ogano Sitte) sprongen naar de overwinning. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 64,72 seconden.

Petronella Andersson en Nithard van de Peerdenhoeve (v. Zirocco Blue VDL) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 65,12 seconden. Kevin Jochems en Balou Z(v. Balou du Rouet) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 67,48 seconden. 

Denis Niels (DSP Cashmoaker) en Charlotte Bettendorf (Dispo Cece) vervolledigden de top vijf. 

Zoe Conter (Dolitaire Chavannaise), Jerome Schmidt (Caillou), Axel Vandoorne (Ma-Bella vh Eegdeken) en Céline de Cabooter (Laguna van't Maeshof) zorgden voor Belgische klasseringen. 

CSI1* 1m20

In het 1m20 reed Leon Binard naar twee top tien klasseringen. Hij rekende op Enzo van't Vennehof (v. Triomphe de Muze) om naar de derde plaats te springen, voor Nistria van de Dorpshoeve (v. Cicero Z van Paemel) was er een achtste plaats. 

1m35 CSI2*

In het 1m35 van de CSI2* competitie reden Jan Geysen en Thibault Vermeulen naar top tien klasseringen. Jan Geysen was met Cor vd Driehoeven Z (v. Calvaro Z) goed voor de derde plaats; voor Thibault Vermeulen en Jacarta van't Ravennest (v. Conterno-Grande) was de zevende plaats weggelegd.

Klik hier voor alle resultaten