Youngster Tour De Peelbergen: Roy van Beek pakt schitterende overwinning bij de 7-jarigen

Youngster Tour De Peelbergen: Roy van Beek pakt schitterende overwinning bij de 7-jarigen

In De Peelbergen wordt er nog steeds op internationaal niveau gesprongen. Zonet werd één van de hoogtepunten van de ochtend verreden: een 1m45 rubriek met barrage. In een barrage met dertien bleek de Braziliaan Thiago Ribas da Costa de snelste. In het zadel van Kinky van't Heike (v. Epleaser van't Heike) kon hij een foutloze barrage achter zijn naam noteren in 35,84 seconden. 

Felix Hassmann en Gsi Pit Perigueux (v. Perigueux) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ook zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 37,10 seconden. Elisa Strubbe en Thijssen Sr Z (v. Tyson) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 37,45 seconden. 

Chloe Lemieux (Barika van de Helle) en Laurens Houben (Eurofighter EP) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Bij de 7-jarige paarden slaagde Roy van Beek erin om de overwinning op zijn naam te schrijven. Hij reed Oilily (v. Galisco van Paemel) foutloos naar de finish in 28,70 seconden. Mario Stevens en Carrie 22 (v. Christian 25) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 29,55 seconden. Raposa Schaefer en Oechie-K (v. I'm Special de Muze) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 31,23 seconden.

Desiree Kemper (Cornetta of Victory) en Joni Vollenberg (Jillz SA) volgden op plaatsen vier en vijf. 

Klik hier voor alle resultaten