WVUR: Pieter De Brabandere naar Grand Prix overwinning

WVUR: Pieter De Brabandere naar Grand Prix overwinning

Pieter De Brabandere heeft afgelopen weekend in Stoeterij Deloof de Grand Prix op zijn naam geschreven. Hij rekende op Darranty By Mdl om in 31,05 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee was hij de snelste van 30 startende combinaties. Stephan Verschuere volgde op de tweede plaats. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Mascotte of The Paddocks en klokte af in 31,12 seconden. Pedro Nolasco en Lux van de Rijsberg volgden op de derde plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 31,56 seconden. 

Bart Jay Junior Vandecasteele (Calvorno WP Z) en Kristof Degrendel (Ilve Z) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m15 zondag

Lisa Bejster reed naar de overwinning in het 1m15 op zondag. Zij rekende op Kai Mook-W om in 30,57 seconden een foutloze ronde te springen. Sander Logghe nam met Miss Flamenco B de tweede plaats voor zijn rekening. Deze combinatie kon de nul behouden en finishte in 30,60 seconden. Thomas Thometschek en Camille van de Calchie Z namen de derde plaats op het podium mee naar huis. Zij sprongen een foutloze ronde en stopten de chrono na 32,26 seconden. 

Bart Bomere (Famous One van Schore) en Melanie Deloof (Nickelson van Berg op Zoom Z) eindigden respectievelijk op plaatsen vier en vijf.

1m20

Er werd ook een 1m20 rubriek gesprongen op de terreinen van Stoeterij Deloof. Hier reed Anouk Steyaert naar de overwinning. Zij rekende op Japrisco Van De Backershoeve om in 28,86 seconden een foutloze ronde te springen. Met deze tijd bleef ze Marie Van Cauwenberghe voor die met F.D. 104 A Ter Linden op de tweede plaats eindigde. Zij konden ook de nul behouden en finishten in 30,69 seconden. Vincent Lambrecht en Theo Duc T&L Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 32,11 seconden. 

Pedro Nolasco (Ombre van't Zorgvliet) en Karel Olbrechts (Lindex van't Ongereet) volgden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten