Winst voor Axelle Druyts, Johan Goen en Jeroen Appelen in het Azelhof

Winst voor Axelle Druyts, Johan Goen en Jeroen Appelen in het Azelhof

Jeroen Appelen wint met Cache (v. Cachas) in het Azelhof de twee fasen-proef over 1.30. Hij blijft zo voor Geoffrey Cobbaut met Why Not en Dirk Demeersman met Luigi (v. Arko III). 


Emilie Mottie en Kiki B (v. PKZ Contact van de Heffinck) springen net naast het podium op de vierde plek. De Italiaanse Barna Burucs komt het Belgische feestje verstoren, want met Winchester Z (v. Wilson) springt ze naar een knappe vijfde plaats. Die deelt ze wel met Joy Demuynck en Joy (v. Kashmir van Schuttershof). 


In de 1.20 is de top vijf wel volledig zwart-goud-rood. Johan Goen en Cevina H (v. Feridoon) blijven daar in de twee fasen-proef voor Sarah Verhamme met Deauville (v. Darco). Axelle Druyts springt naar een derde plaats met Ellexa de nuit (v. Zirocco Blue VDL).

Joy Demuynck en wederom Joy eindigen hier één plaatsje hoger, op vier.  Het is Geoffrey Cobbaut die, deze maal met Caban, de top vijf vervolledigt.


In de 1.10 is het Axelle Druyts die met de overwinning aan de haal gaat, wederom met Ellexa de Nuit onder het zadel. De Nederlandse Tamara Danning volgt haar op de voet met Harmony. Charline Vandergeeten en No Doubt (v. Elvis ter Putte) gaan met de bronzen medaille aan de haal.

Sarah Verhamme kon niet kiezen tussen de vierde en de vijfde plaats en nam ze dan maar alletwee. Met Arnac eindigde ze voor Balou.


Resultaten