Wilm Vermeir zet zegereeks in Opglabbeek verder

Wilm Vermeir zet zegereeks in Opglabbeek verder

In Sentower Park werd zonet de prijs Levenstond Seafood gereden, een rubriek voorbehouden voor 7- en 8-jarige paarden. 68 Deelnemers traden aan in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. 

De winst ging naar Wilm Vermeir. Hij reed N-Joy van't Hellewater foutloos naar de finish in 58,47 seconden. Hij was hiermee ruim een halve seconde sneller dan Juri Sokolovski die met I'm Viva La Resistence (v. I'm Special de Muze) op de tweede plaats eindigde. Deze combinatie kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 58,98 seconden. Jordy van Massenhove was met Nasty Girl de Muze (v. Darco) goed voor de derde plaats na een foutloze ronde in 60,62 seconden.

Beth Vernon (Pewit Quatorze) en Ines van den Bosch (Zilvano) vervolledigden de top vijf. 

Anderre Belgen die zich konden klasseren waren Niels Fockaert (Crack de Nyze Z), Axel Vandoorne (Novelle vh Eegdeken), Wilm Vermeir (Enola Gay of Two Notes Z), Pascale Haep (Chartraine Pre Noir), Jens Thys (For Jens Z), Niels Bruynseels (Hadesh Vds), Jessica Geurts (I Have No Name) en Niels Bruynseels (Nogana van het Peggershof).

Klik hier voor de resultaten