Vreys moet Egyptenaar voor zich dulden in Gold League Opglabbeek

Vreys moet Egyptenaar voor zich dulden in Gold League Opglabbeek

Naast de Grand Prix werden er vandaag in Opglabbeek nog twee rubrieken verreden. Eentje daarvan was het 1m35 en daarin slaagde de Egyptische ruiter Amr Gamal erin om Hooligan naar de overwinning te rijden. Hij liet hiermee een peloton Belgen achter zich. 

Gamal sprong een foutloze ronde in 29,27 seconden. Michael Vreys nam met Irving vh Lindehof (v. Zandogran) de tweede plaats voor zijn rekening. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 29,94 seconden. Alexander Housen en Cassandra HSP vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,00 seconden. 

Brecht Goossens (Hero van Heiste) en David Malfait (Louis Z) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. 

1m25

In het 1m25 was de winst voor Dayro Arroyave. Hij liet alle balken in de lepels met Os Le Petit Cheval (v. Peppermill) en finishte in 65,31 seconden. Joanna Bosch en Frando eindigden op de tweede plaats. Zij hielden eveneens de nul op de teller en finishten in 66,15 seconden. Patrick Jonkmans en Oilly White vh Langwater namen de bronzen medaille mee naar huis. 

Sander Geenen (Interceptor) en Gauthier Mercenier (Hobbit du Houmier) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten