Vorsselmans, Spits en Philippaerts schitteren in CSI2* Riesenbeck

Vorsselmans, Spits en Philippaerts schitteren in CSI2* Riesenbeck

In Riesenbeck werd zonet de eerste rubriek van de dag gesprongen: een 1m45 waarin er rechtstreeks tegen de klok gereden werd. De winst ging naar de Duitser Hans-Dieter Dreher. Hij reed Prinz 1293 (v. Perigueux) in 56,84 seconden naar de finish en liet hierbij alle balken in de lepels. 

Tim Rieskamp-Goedeking nam de tweede plaats mee naar huis. In het zadel van Chico Bonito (v. Chacco-Blue) kon hij de nul behouden en finishte hij in 57,72 seconden. Tobias Meyer en Greatest Boy-H (v. Carrera VDL) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 59,38 seconden. 

Lucas Porter (Hope Street 3) en Felix Hassmann (Balance 30) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats.

De beste Belgische prestatie kwam van Annelies Vorsselmans. Zij rekende op Firkov du Rouet (v. Baloubet du Rouet) om in 60,08 seconden een foutloze ronde te springen. Thibeau Spits (Juragold Bormes) en Olivier Philippaerts (Le Blue Diamond van't Ruytershof) eindigden ook in de top tien. Ze namen respectievelijk de achtste en de negende plaats mee naar huis.

Klik hier voor de resultaten