Volledig Belgische top drie in Youngster rubriek van Opglabbeek

Volledig Belgische top drie in Youngster rubriek van Opglabbeek

In Opglabbeek staat er weer een hele week internationale topsport op het programma. De week ging van start vandaag met een 1.15m proef en een rubriek voor de vijf- en zesjarige paarden. 


In de Youngster rubriek was het Frederic Marien die met Prince Charming van het Wilgenhof (v. Mylord Van 'T Vlasmeer) met de overwinning aan de haal ging. In de tweede fase noteerde hij de winnende tijd van 30,21 seconden. Catherine Gustin en Elite van de Kasteeldreef Z (v. Emerald Van 'T Ruytershof) reden naar een tweede plaats met een tijd van 30,66 seconden. Wim Vinckx kon rekenen op Daytona d'Argilla Z (v. Diamant de Semilly) om het podium te vervolledigen en tikte de klok af op 31,96 seconden. 

Mia Marleen Lanno (Mini Cooper HC) werd vierde. Tani Joosten (Lagrande E) nam genoegen met een vijfde plaats. 

Brecht Bille (Qornet Vd Bisschop) zorgde met een zevende plaats voor nog een Belgische klassering. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.15m rubriek was het Alexy Callewaert met Copperfield (v. Caramsin) die met een derde plaats voor de beste Belgische prestatie zorgde. 

Winst in deze proef was er voor Nora Moosar en Bahne (v. Bison) die de winnende tijd van 30,10 seconden neerzetten. Cecile Duelund Vestergaard en Galida Von Worrenberg (v. La Calidad) snelden naar een tweede plaats en tikte de klok af op 30,12 seconden. 

Cederick Deknudt (Boromir Desviolettes) zorgde met een negende plaats voor nog een Belgische klassering. 

Klik hier voor de resultaten.