Virginie Thonon wint rankingrubriek van Oliva

Virginie Thonon wint rankingrubriek van Oliva

Als afsluiter van de dag werd in Oliva zonet de rankingrubriek van de Gold competitie gesprongen. Een barrage moest over de winnaar bepalen en die winnaar werd Virginie Thonon. Zij kon in het zadel van High Tech Vy de Septon (v. Del Piero P&B) een foutloze barrage springen in 41,60 seconden. 

Wout-Jan van der Schans volgde op de tweede plaats. Hij reed Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Reve) foutloos naar de finish in 41,63 seconden. Ook de derde plaats was voor een Nederlandse combinatie: Hendrik-Jan Schuttert reed Good Farming HS (v. Carrera VDL) naar de bronzen medaille.

Jackson Reed Stephenson (Cool Cash) en Mario Wilson Fernandes (Carrisma) vervolledigden de top vijf.

In het 1m40 voerde Mathieu Guery een Belgische top drie aan. Hij reed Nistria d'O (V. Falco) foutloos doorheen het parcours in 63,68 seconden. Fabienne-Daigneux Lange en Fringant du Calvaire (v. Qody de Saint Aubert) volgden op de tweede plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 63,94 seconden. Patricia Guery en Damoiselle Froufrou (v. Rock'N Roll Semilly) maakten het Belgische feestje compleet.

Klik hier voor alle resultaten