Vincent en Louis Lambrecht op één en twee in Oliva

Vincent en Louis Lambrecht op één en twee in Oliva

In Oliva is de familie Lambrecht de dag goed gestart. Vader Vincent en zoon Louis reden naar een eerste en tweede plaats in de 1.40m Bronze Tour. In de 1.30m Silver rubriek liet Kasper de Boeck het Belgisch volkslied klinken na afloop. In de 1.40m Gold Tour sprong Lieven Devos op het podium.

Samen met de achtjarige Coeur de Prem Z (Cap Kennedy*Bois Margot) won Vincent Lambrecht de proef. Het duo verwees zoon Louis Lambrecht met Touchant Van T&L Z (Toulon), op ongeveer één seconde, naar de tweede plaats. Het podium in deze rubriek werd afgewerkt door de Zwitserse amazone, Léa de Coulon met onder het zadel Goldfinger Z (Goldfever 3).


Net buiten het podium strandde Vincent Lambrecht nogmaals in de prijzen. De Belg sprong met de BWP-hengst, Philemon van T&L (Lavallino Ter Klomp) naar de vijfde plaats. Landgenoot Bertrand Genin volgde op de zevende plek met U de Quito de Baussy Z (Ulove des Charmes).


Kasper de Boeck zet Belgische zegereeks verder


In de 1.30m Silver rubriek bleek er geen houden aan de Belgische jeugdruiter, Kasper de Boeck. De Boeck snelde naar de winst met zijn 11-jarige Gerenia (Cantos). De Boeck werd opgevolgd door Jonathan Ding met Sgt. Pepper (Perigueux) op twee en River Morssinkhof met International Gjb (Zambesi TN) op drie.


Lieven Devos opnieuw op het podium


In de 1.40m Gold Tour bleek Lieven Devos de Belgische sterkhouder. Devos loodste zijn eigen 15-jarige Eldorrado Mvnz foutloos naar de derde plaats. Proefwinst kwam op naam van Julien Epaillard met de SF-ruin, Bazooka Semilly.


Alle resultaten