Vermeiren en Luyten winnen op Silver League

Naast de Grand Prix werden vandaag in Turnhout nog twee andere rubrieken gesprongen. Eentje daarvan was een 1m30 die in twee fases verreden werd.

De winst ging naar Gert Vermeiren. Hij reed Narcos vd Smidshoeve (v. Toulon) foutloos naar de finish in 32,03 seconden. Hiermee bleef hij Werner Dierckx voor. Hij reed Lucky Star van de Korte Weg (v. VDL Zirocco Blue NOP) naar de tweede plaats in een tijd van 32,17 seconden. Laurence Pieters en Intox van Groenhove (v. Turbo van't Gestelhof) vervolledigden het podium. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 36,35 seconden.

Dieter Vermeiren (Etoille van de Neerheide Z) en Liesje Vanderwegen (Cobolenksy) eindigde respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m20

In het 1m20 ging de overwinning deze ochtend naar Kirsten Luyten. Zij sprong een foutloze ronde met Highight B onder het zadel en finishte in 35,53 seconden. Wilke Willems en Skip (v. Varnach van de Wolfsakker) eindigden op de tweede plaats. Dieter Vermeiren en I'm Chouman van het Venushof Z (v. Indoktro-K van't Kattenheye) vervolledigden het podium.