Vermeir en Patteet naar klassering in CSI2* Hubside

Vermeir en Patteet naar klassering in CSI2* Hubside

In Hubside werd zonet een rubriek van de CSI2* competitie gesprongen. Het was een 1m40 die in twee fases verreden werd. Zowel Vermeir als Patteet konden zich in deze rubriek klasseren maar besloten om de gaspedaal niet volledig in te duwen. Wilm Vermeir eindigde op de veertiende plaats met Joyride S (v. Toulon) na een foutloze ronde in 37,43 seconden, Gudrun Patteet en No Mercy Van T Kamerveld Z (v. Norton d'Eole) eindigden op de 21ste plaats na een foutloze ronde in 39,06 seconden. 

De winst ging naar de Amerikaanse Julie Welles. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Ambra (v. Quintender) en finishte in 32,99 seconden. Julien Anquetin en Blood Diamond du Pont (v. Diamant de Semilly) eindigden op de tweede plaats. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 34,16 seconden. Nicolas Bost en Castleforbes Betsy (v. Quick Star) namen de derde plaats voor hun rekening. 

Voor Olivier Robert (Vadrouille d'Arvil) en Charlotte Bettendorf (Raia d'Helby) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten