Vereecke en Goffinet laten concurrentie ver achter zich in Bornival

Vereecke en Goffinet laten concurrentie ver achter zich in Bornival

In Bornival werd zonet het hoofdnummer van de dag gesprongen. Het was een 1m40 met barrage. In die barrage liet Koen Vereecke alle concurrentie ver achter zich. Hij reed l'Esmeraldo van't Meulenhof (v. Nabab de Reve) foutloos rond in 38,46 seconden. 

Laura Renwick en Arkuga (v. Arko III) eindigden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde springen in 41,41 seconden. Virginie Thonon en Spike vd Withoeve (v. Sting vd Withoeve) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 42,53 seconden. 

Dirk Demeersman (Corvette van't Koningshof Z) en Axel Vandoorne (Jacarta) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Constant van Paesschen (Lester IX), Odile Gierech (Dior van Berkenbroek) en Gaetan Stalpaert eindigden ook in de top tien.

Klik hier voor de resultaten

CSI1* 1m30

In het 1m30 reed Thierry Goffinet naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Contacheblue (v. Conthargos) een foutloze ronde springen in 54,93 seconden. Cecile Hatteland en Iolita (v. Ukato) volgden op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 56,63 seconden. Morgane Dierendonck en Cavana vd Viking Z (v. Chopard) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 57,00 seconden. 

Fabienne Daigneux Lange (Fringant du Calvaire) en Angelique de Vuyst (Felicie du Breux) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten