Dubbelslag voor Van Es in Opglabbeek

Dubbelslag voor Van Es in Opglabbeek

In Opglabbeek stond vandaag alvast een wedstrijd van de Silver League op het programma. Deze avond staat het 1m40 op het programma maar eerder vandaag werden er alvast een 1m30, een 1m25 en een 1m20 gesprongen.

Danny Van Es won het 1m30 met Hamilton. Zij sprongen een foutloze omloop in 31,28 seconden. Jeroen Verschueren en Salomon vd Hunters Z (v. Hunters Scendix) eindigden op de tweede plaats. Ze sprongen een foutloze ronde in 31,40 seconden. Hiermee bleven ze Laura Stotzem voor die met LM Diabo op de derde pmaats eindigden. Vicky Van de Poel en Nona vd Zandhoeve (v. Elvis Ter Putte) eindigden op de vierde plaats.  Zij behielden eveneens de nul en finishten in 32,65 seconden. Virginie Thonon en C Lano JT (v. Griseldi) vervolledigden de top vijf.

1m25

In het 1m25 ging Ellen De Swert met de overwinning aan de haal. Zij reed Cantchelaro (v. Chagall vd Burggraeve) foutloos naar de finish in 32,91 seconden. Catherine Gustin en Mk Graciosa Z (v. Galisco van Paemel) eindigde op de tweede plaats. Zij sprongen een foutloze ronde in 35,83 seconden. Jordy Oostvogels en Mi Amigo Van't Keikelhof (v. Vigo d'Arsouilles) namen de derde plaats voor hun rekening.

Valentijn De Bock (Ho-Chi) en Imke Kort (Cappuccino) vervolledigden de top vijf.

1m20

In het 1m20 won Danny Van Es. Zij reed Zico V foutloos naar de eindmeet in 23,96 seconden. Johnny Stevens en Clkoebayou vd Castershoeve eindigden op de tweede plaats. Daarna volgde Danny Van Es opnieuw met Cantchelaro (v. Chagall vd Burggrave).

Anna-Elisa Schäfer (Dice van de Pluimert) en Kim Celis (Beajolais) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor alle resultaten