Valentijn De Bock schittert in finale zevenjarigen

Valentijn De Bock schittert in finale zevenjarigen

Op het Azelhof in Lier heeft Angelica Augustsson Zanotelli, Valentijn De Bock van de overwinning gehouden. De Zweedse won met Corsica De Greenbay Z. In de CSI3* 1.35m rubriek sprong Dries Dekkers op het podium.v


QUICK RESULTS
1. Agelica Augustsson Zanotelli - Corsica De Greenbay Z
2. Valentijn De Bock - Miu Miu van Overis
3. Elizabeth Bates - Coach 11


Samen met de Calido I-nazaat, Corsica De Greenbay Z wist Angelica Augustsson als enige de chrono onder de 32 seconden te houden. Het paar bleef zo net geen seconde voor op Valentijn De Bock met onder het zadel Miu Miu van Overis (Inshallah de Muze).

De Bock werd opgevolgd door Elizabeth Bates die haar Coach 11 (Check In 2) voorbij de tijd van Jeroen Appelen met Spacecake (Stakkatol) stuurde.

Het paar werd opgevolgd door landgenoten Gilles Thomas met onder het zadel Evita) en Christophe Vanderhasselt in het zadel van Angelika Hero Z.

Ook in de CSI3* 1.35m rubriek moest het thuispubliek een internationale ruiter voor zich dulden op het Azelhof. José Meqsuita Musa Francisco sprong naar de winst met de 17-jarige Sharapova Imperio Egipcio. In deze internationale rubriek bleef het paar als enige foutloos onder de 29 seconden. Het duo bleef zo net geen seconde voor op Dries dekkers met de 12-jarige Hippos van de Rostal (D'ukase). Het podium werd afgewerkt door Jacob Hellstrôm met Mansini Ltd (Caressini L). Ook Vincent Lambrecht stelde zich op in de prijsuitreiking en loodste zijn Cayenne vd Heffinck (Cassiano) foutloos naar de zevende plek.