Ugo Berrittella laat Belgisch volkslied klinken in Oudsbergen

Ugo Berrittella laat Belgisch volkslied klinken in Oudsbergen

Deze ochtend heeft Ugo Berrittella het Belgisch volkslied laten weerklinken bij het Sentower Park. Na afloop van de 1.40m  internationale rubriek stelde Berrittella zich vooraan de uitreiking op met Nopik vd Munte.

In de 1.40m proef snelde de Belg met de zoon van Rock'N Roll Semilly met ruim twee seconden voorsprong naar de winst. David Will volgde op het podium met de zoon van Perigueux, Primus Vom Neumuehler Hof. Met een nipt verschil strandde Dieter Vermeiren op de derde plaats.

Vermeiren volgde met de BWP-merrie, Noblesse (I Am Moerhoeve's Star) voor William Funnell met onder het zadel de AES-ruin, Billy McCain.

Voor eigen publiek werkte Dennis Caubergs de top vijf af op de rug van Morgana van de Brouwershoeve. Dieter Vermeiren strandde eveneens op de zevende plek met onder het zadel Kadicha Vds.

Quintana Love van het Netehof scoort in finale zesjarigen

In de finale voor zesjarigen bracht de BWP-merrie, Quintana Love van het NEtehof Jaroslav Sima de overwinning. Philip Gysbrechts noteerde het beste Belgische resultaat. De Belg loodste zijn eigen Quetzalcoatl vh Witte Huis Z (Quilimbo) foutloos naar de vijfde plek.

Alle resultaten