Tweede manche Beker van België Seniors voor Dimitry Noterman met Bacardi-Rhum de Muze

Tweede manche Beker van België Seniors voor Dimitry Noterman met Bacardi-Rhum de Muze

Dimitry Notermans wist op zaterdag de tweede manche van de Beker van België voor Seniors te winnen met Bacardi-Rhum de Muze. Jan Claeys greep de overwinning in het 1,30m, Evelyne Bottelbergs zegevierde in het 1,20m. 

BvB 2e manche

Met Bacardi-Rhum de Muze (Kannan) finishte Noterman als eerste in 39,09 seconden, twee seconden sneller dan Killian Norris met King Van Essene (Calido I). Celotto Maria Magdalena stuurde Disney Fee des Hazalles (Toulon) naar de derde plaats, vlak voor Norris met Jacco Blue Van Essene (Chacco-Blue). Brecht Goossens en Enzo vd Herkkant (Darco) rondden de top vijf af. 

1,30m & troosting BVB 7y

Charmeur vh Kloosterhof (Fuego du Prelet) sprong onder Jan Claeys naar de eerste plaats, Daan De Cleene rekende op Mistral van 't Merodehof voor zijn tweede plaats. Sonia Stacquez en Forest Gum DB werden derde. Femke D'Hoore finishte als vierde, Toon Raeymakers werd vijfde. 

1,20m

Met Ienola (Grannusso) kon Evelyne Bottelbergs hier winnen. Charlotte Philippe claimde de rest van het podium met Cordovero by Marstyl en Lipstick ter Elzen. 

Klik hier voor alle resultaten.