Twee op twee voor Celine Schoonbroodt in CSI5*-W-rubrieken van Helsinki

Twee op twee voor Celine Schoonbroodt in CSI5*-W-rubrieken van Helsinki

De avondproeven van Helsinki vandaag waren zeker niet de minste. Het ging hierbij om de CSI5*-W 1,40m en 1,50m. In beide proeven kon Celine Schoonbroodt de top bereiken.

QUICK RESULT CSI5*-W 1,50m

1. Michael Jung - Dante RZ
2. Steve Guerdat - Ulysse des Forets
3. Johan-Sebastian Gulliksen - Chaloubet


Het was een ware strijd der titanen in deze proef. Het Duitse multitalent Michael Jung stuurde Dante RZ, een slechts achtjarige zoon van Diarado, naar de winst in 57,77 seconden in deze proef tegen de klok. Steve Guerdat volgde voor Zwitserland met de Col Canto-dochter Ulysse des Forets. Hij klokte af op 57,92 seconden. Johan-Sebastian Gulliksen en Chaloubet (Balou du Rouet) grepen het brons voor Noorwegen in 58,1 seconden. 

De Mexicaanse Paola Amilibia en Floriona (Harley VDL) grepen de vierde plaats, Italiaan Eugenio Grimaldi en Zangersheidemerrie Minerva GIH Z (Malito de Reves) rondden de top vijf af. Celine Schoonbroodt-De Azevedo en Acapulco FZ (Acodetto) veroverden de zesde plaats in 60,81 seconden. 

CSI5*-W 1,40m

Hier won de Est Paul-Richard Argus met Jay-Z Bee (Johnson TN), Emma Augier de Moussac volgde als tweede met Robio Monocoat Electric (Ukato). Sergey Petrov en BWP'er Darco's Darwin (Darco) pakten het brons. 

Celine Schoonbroodt werd in deze proef twaalfde met Cheppetta (Chepetto). 

Klik hier voor alle resultaten.