Top vijf voor Leonie Peeters, Emilie Conter en Jérôme Guery in Knokke

Top vijf voor Leonie Peeters, Emilie Conter en Jérôme Guery in Knokke

In Knokke presteren de Belgische ruiters en amazone erg mooi. In de recentste proeven CSIYH voor zevenjarige paarden en CSI3* 1,35m grepen diverse Belgen een plaatsje in de top vijf. 


QUICK RESULT CSI3* 1,35m

1. Jaime Azcarraga - Verdinale
2. Gonzalo Azcarraga - Haiti Z
3. Leonie Peeters - Catho


Peeters sprong voor ons land naar de top drie in het zadel van de zeventienjarige BWP-merrie Catho. De dochter van Millar klokte af op 66,24 seconden, twee seconden sneller dan Emilie Conter en Ultrachic de Charmois (Quincy). De Mexicanen gingen met de topplaatsen aan de haal; Jaime Azcarraga won met Verdinale (Verdi TN), Gonzalo Azcarraga volgde met de Zangersheidemerrie Haiti Z (Henry Z). Clara Hallundbaek rondde voor Denemarken de top vijf af met Quimono de la Roque (Kannan). 

Omer Karaevli won met Mendocino (Zambesi) de CSIYH voor Turkije in 60,97 seconden, Simon Delestre en Csio Bel (Tinka's Boy) volgden voor Frankrijk in 61,42 seconden. Emma Stoker zorgde voor een Britse derde plaats met Happynes (Eldorado vd Zeshoek). Jérôme Guery sprong met Cambridge de Hus (Conrad de Hus) naar plaats vier, Joe Clee volgde hem met Cassy de la Valiere (Diamant de Semilly). 

Klik hier voor alle resultaten.