Tom Verduyn houdt Belgische eer hoog in Kronenberg

Tom Verduyn houdt Belgische eer hoog in Kronenberg

Deze ochtend kwamen topruiters in de Peelbergen Equestrian Center reeds vroeg aan de start. Op zaterdag zal de Eye Of The Master veiling er ook LIVE op groot scherm te volgen zijn. In de 1.40m Medium Tour qualifier was er geen houden aan de Ierse springruiter, Denis Lynch. Lynch snelde met een nipte voorsprong naar de winst met de zoon van Cornet Obolenksy, Cornets Iberio

Lynch plaatste zich ook net buiten het podium  met de 9-jarige Visa Z (Vigo D'Arsouilles). Op het podium in deze 1.40m proef volgden Mario Stevens met Marlou en Oekraïner Oleksandr Prodan met Dakar.

Raf Kooremans zorgde voor het beste thuisresultaat met Nini Van HD (I M Special de Muze). Het paar reed foutloos naar de elfde plaats. Tom Verduyn zette het beste Belgische resultaat in het zadel van de 7-jarige Obeisse de Regor (Quidam de Revel). Samen met de merrie sprong de West-Vlaming naar de 14e plek.

Maikel van der Vleuten zorgt voor thuiswinst.

Eerder won Maikel van de Vleuten op eigen terrein met de 7-jarige Equus Tame (Qlassic Bois Margot) de rubriek voor zevenjarigen. In deze 1.35m proef bleef Van der Vleuten voor op Sofia Westborg met Cara 199 (Chap II). Volker Höltgen vervolledigde het podium met Joco Uno (Marius Claudius).

Alle resultaten