Stotzem en Watson winnen Youngster finales in Lier

Stotzem en Watson winnen Youngster finales in Lier

In Lier werd deze ochtend deze middag twee finales van de Youngster Tour gesprongen. Bij de 6-jarigen reed Alice Watson naar de overwinning. Zij rekende op Cintrix Du Ruisseau (v. Cinsey) om in 41,71 seconden een foutloze barrage te springen. Catherine van Roosbroeck en Emir Du Coeur Des Collines Z (v. Elvis ter Putte). Zij sprongen een foutloze ronde in 44,54 seconden. Anneliese Prag en Con Man Tw (v. Conthargos) vervolledigden de top drie na een foutloze barrage in 46,31 seconden. 

Marthe van Gorp (Obella Js) en Joy Demuynck (Kaffee Au Lait Leeuwerikenhof Z) vervolledigden de top vijf.

5-jarigen

Bij de 5-jarigen reed Laura Stotzem naar de overwinning. Zij rekende op Babelutte vd Zuuthoeve Z (v. Balou du Rouet) om in 43,84 seconden foutloos naar de finish te springen. Anaïs Gorus en Pimpernel van de V&D Stables (v. Corydon van T&L) eindigden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en finishten in 47,07 seconden. Marcel Schneider was met Caezar (v. Capistrano 2) goed voor de derde plaats.

Chloé Ockerman (Kane) en Joep Wenselaers (Pipa de Yeselo) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

Klik hier voor de resultaten