Stotzem en Stevens winnen op Gold League

In Sentower Park staat er dit weekend een Gold wedstrijd op het programma. Momenteel is het 1m40 in volle gang maar vandaag werden er alvast een 1m30 en een 1m20 rubriek gesprongen.

1m30

Laura Stotzem sprong naar de eerste plaats met UM Diabo (v. Faldo). Ze hielden de nul op de teller en finishten in 63,99 seconden. Nico Baerts en Mielano Van Meyershof Z (v. Mylord Carthago) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ze hielden de nul op de teller en finishten in 64,50 seconden. Frank Deckers en Justin 'E' (v. Namelus-r) vervolledigden het podium na een foutloze ronde in 66,94 seconden.

Johnny Stevens (Electra Z) en Michael Vreys (Irving vh Lindehof) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening.

1m20

Johnny Stevens domineerde op zijn beurt dan weer het 1m20. Hij nam zowel de eerste als de tweede plaats mee naar huis. Voor de eerste plaats rekende hij op Evico (v. Cicero Z van Paemel) en voor de tweede plaats haalde hij Cloebayou vd Castershoeve van stal. Wilke Willems en Skip (v. Varnac vd Wolfsakker) namen de derde plaats voor hun rekening.

Sacha Beghuin (Ux vd Canthoeve) en Eline Vandenbogaard (Acapulco) vervolledigden de top vijf.