Zusjes Conter kapen prijzen weg in Italië

Zusjes Conter kapen prijzen weg in Italië
Terwijl in eigen land op de Z-Tour vele Belgen in de prijzen zitten zijn het de zusjes Conter die in het buitenland tijdens de Riveira Sun Tour de prijzen wegkapen. In de 1.45m rakning rubriek van vanmorgen zaten zowel Emilie als Zoe in de prijzen op Italiaanse bodem.

Emilie sprong met haar Cesanna (v. Cento) naar het beste resultaat van de twee. De amazone klokte in een barrage met 14 combinaties een foutloze rit van 35.43 seconden en werd vierde. Zoe deed het ook foutloos met Dragonfly De Longchamps (v. Clinton)  maar was iets minder snel en eindigde zevende met een foutloze omloop in 37.54 seconden.

De winst in de rubriek ging naar de Duitser Hans-Dieter Dreher en Cim Air (v. Con Air 7). De twee waren ruim het snelste met een vlugge omloop in 34.74 seconden. Oosterijke Puck Gerfried en Bo (v. Indorado) volgde met een rit van 35.34 seconden op de tweede plaats. En Fransman Bernard Briand Chevalier werd derde met Uneven Sunheup (v. Air Jordan).

In de 1.30m rubriek zat er ook nog een Belg in de prijzen. Daar was het Axel Vandoorne die zich naar een vierde plaats sprong met Fletcha De Luna (v. Carlsberg) achter de Italiaanse winnaar Francesco Morici.

Kijk hier voor alle resultaten.