Yves Vanderhasselt en Vincent de Reys beiden naar derde plaats in Oliva

Yves Vanderhasselt en Vincent de Reys beiden naar derde plaats in Oliva
In de 1m40 Gold Tour in Oliva is het Julien Epaillard die naar de winst rijdt. De Fransman rekende daar op zijn Valentino D Auge (v. Guarana Champeix) die hij in een tijd van 60.39 seconden rond wist te sturen. De volledige top tien bleef foutloos.

Zijn landgenoot Philippe Leonie noteerde met Schwyz de la Cense (v. Jenny de la Cense) een tweede plaats door een tijd te noteren van 65.90 seconden. Voor België was er een mooi resultaat voor Yves Vanderhasselt die hier zijn BWP merrie Kiki Vitseroel (v. Acardi du Houssoit Z) naar de derde plaats wist te rijden. Het tweetal kwam daarbij rond in een tijd van 66.87 seconden. Verder in de top vijf zagen we nog een vierde plaats voor Marlon Modolo Zanotelli met de BWP-er Icarus (v. Douglas), gevolgd door een vijfde plaats van de Fransman Clement Boulanger en zijn Cristal Clear Z/

Ook Emilie Conter wist zich in de prijzen te rijden door met Fragile van T Paradijs (v. Indoctro) nog een achtste plaats te noteren in 76.04 seconden, terwijl Loris Berrittella met Chine vh Heirhof Z (v. Crown Z) nog de elfde plaats voor zijn rekening nam. Hij noteerde daarbij 1 strafpunt voor tijd.

Bronze 1m30


In de Bronze Tour op een hoogte van 1m30 was er eveneens een Franse overwinning. Hier was het Amanda Jacucci Merle die met haar Anouchka du Grand Pre (v. Rock'N Roll Semilly) naar de winst wist te rijden in een tijd van 47.21 seconden. Ze bleef daarbij voor op de Oostenrijkse Romana Hartl met Chap B (v. Champion for Pleasure) die een tweede plaats noteerden in 50.27 seconden.

Voor Vincent de Reys was met For Ever van de Helle (v. For Pleasure) niet alleen een derde plaats in 52.47 seconden, maar noteerde hij met Bea van de Helle (v. Castelino van de Helle) nog een achtste plaats in 55.87 seconden.

Klik hier voor alle resultaten