Yuri Mansur wint de Grote Prijs van Lier

Yuri Mansur wint de Grote Prijs van Lier
Voor het eerst organiseerden Mike Hazebroek en Sofie Van Gerwen een 3 sterren concours in het Azelhof te Lier. Deze was op alle gebied een voltreffer! Net als de voorbije dagen was ook nu weer tijdens de Grote Prijs (1m55) de parking te klein en was het zoeken naar het beste plaatsje om de internationale deelnemers aan het werk te zien.

Uiteindelijk zag het publiek 7 combinaties doorstoten naar de barrage van deze 'Prijs Flandria Rent'. Daarvan bleef de top drie foutloos. De winst was voor de Braziliaan Yuri Mansur met Cornetto K (v. Cornet Obolensky).
Sinds een klein jaar heeft Mansur het voormalige paard van Dominique Hendrickx onder het zadel. Het is hun eerste internationale overwinning samen.

De Italiaan Alberto Zorzi, rijdende voor Stal Tops sinds enkele maanden, werd 2e met Ramiro Cruise. Stoeterij Van De Helle amazone Erica Swartz werd 3e met Calore van de Helle. Jeroen Appelen was met Aikido Z de snelste vierfouter op de 4e plaats. Voor Wouter Devos (Tonik Hero) en Niels Bruynseels (Godin van het Molenhof) was er een 5e en 6e plaats. De 7e plaats was voor Ann Carton Grootjans met Funky Music.

Straks is er nog de 1 ster Grote Prijs, maar eerst is er nog een optreden van Coco Jr.

IMG_7239