Xavier Peeters sterk in Grote Prijs kwalificatie de Peelbergen

Xavier Peeters sterk in Grote Prijs kwalificatie de Peelbergen
De CSI1* Grote Prijs kwalificatierubriek op de Peelbergen was vanmiddag voor Louise Saywell. Zij bleef met haar Feighling (v. Chigago Z) deze 1m35 rubriek de baas in een tijd van 66.97 seconden.




Quick results:

  1. Louise Saywell - Feightling

  2. Beau Schuttelaar - Fuji

  3. Thiago Ribas da Costa - Indigo van het Lindenhof






De Britse bleef er zo Beau Schuttelaar voor die met de KWPN-er Fuji (v. Ustinov) naar de tweede plaats reed met een tijd van 68.92 seconden. Het is dan de braziliaan Thiago Ribas da Costa die met de BWP-er Indigo van het Lindenhof (v. Bon Ami B) op de derde plaats eindigde met 69.03 seconden.

Voor België zien we Xavier Peeters met Let It Be 111 Z (v. Lord Z) op de vierde plaats, terwijl de Noorse Amalie Hegre met LI Top vijfde werd.

Iris Michels stuurde Eggcelent (v. Cardento 933) nog naar de achtste plaats. En voor België zien we Brent D'Haese met Kalinka vd Vosberg (v. Ogano  Sitte) nog op de negende plaats terug.

1m35

Mel Thijssen zit dan in het 1m35 de Zwitser Pius Schwizer op de hielen. Schwizer en de BWP-er Maristy. H (v. Inshallah de Muze) grepen de winst in 38.76 seconden. Thijssen snelde met Haisjo (v. Numero Uno) naar de tweede plaats met 39.63 seconden. Voor Laurens Houben was er een vijfde plaats met Safira (v. Stylist).

Resultaten