Wouter Devos laat iedereen achter zich na een bloedstollende barrage in de Ranking Class van CSI3* Beervelde

Wouter Devos laat iedereen achter zich na een bloedstollende barrage in de Ranking Class van CSI3* Beervelde
Tijdens de schemering op het Flanders Horse event in Beervelde werd zonet de CSI3*-rubriek afgerond. De proef werd gereden over een hoogte van 1.50m en was een 'Ranking Class with jump off'.

Wouter Devos neemt de winst mee naar huis na een superbarrage met zijn Tonik Hero (v. Ogano Sitte), ze bereikten de finish in een tijd van 42.39 seconden. Jeroen Appelen was amper drie honderdsten trager met onder zijn zadel Grappeloup van het Reenhof (v. Larino), ze beëindigden hun barrage in een tijd van 42.62 seconden. De Ier Peter Moloney ging naar huis met de derde podiumplaats met zijn paard d'Atlantique Royale (v. Udarco), hun tijd bedroeg 42.93 seconden.

Plaats vier was voor Frankrijk en Gregory Cottard met zijn A Futee de WY (v. Diamant de Semilly), ze sloten hun barrage af in een tijd van 43.19 seconden. De top vijf werd vervolledig door opnieuw een Franse ruiter, ditmaal Jacques Helmlinger, met zijn Tonic des Mets (v. Ogrion des Champs) vervolledigde hij zijn barrage in een tijd van 46.42 seconden.

Ereplaatsen waren er voor Kelly Vandousselaere, Thibault Philippaert, Frederic Vernaet, Koen Vereecke en Catherine Van Roosbroeck.

Voor meer resultaten klik hier.