Winst voor Yann Candele in St-Lô

Winst voor Yann Candele in St-Lô
Tijdens de CSI*** over 1.45m in St-Lô wist de Canadees Yann Candele de proef op zijn naam te schrijven. Samen met Chaventyno (v. Chacco Blue) reed hij in 38.97 seconden naar de meet tijdens de tweede fase en dat deed hij foutloos. Ook Ellen Whitaker liet van zich horen met Arena UK Winston (v. Waldo van Dungen) en klokte af in 39.36 seconden. Een derde plaats was weggelegd voor de inheemse Romain Bourdoncle. Voor deze proef zadelde hij Tiamo Massuere (v. Calato) op en reed deze rond in 39.58 seconden.

Ook de CSI* 1.30m werd vandaag gereden. Daarin was er winst voor Fransman Gregoire Hercelin die zijn merrie Tessy de Rance (v. Hastings) rond reed met een ruime voorsprong op de nummer twee (51.98 seconden) in deze proef rechtstreeks op tijd. Tomme Cherre (FR) en Sunshine Royal (v. Mister Blue) behaalden een mooie tweede plaats in 54.17 seconden. Het podium werd vervolledigd door een derde Fransman Kevin Le Bihan die Ulysse Lucernais (v. Jenny de la Cense) meebracht en afwerkte in 55.09 seconden.

De Briste Laura Renwick drukte haar stempel vandaag op de CSI*** over 1.35m. Zij en Utrillo de Breve (v. Lauwley de Breve) hadden een tijd van 55.30 seconden. De nummer twee werd Alexandra Ledermann (FR) met Urpita One in 56.17 seconden. De laatste in de top drie was Gregory Cottard die Rockstar de B'Neville opzadelde (v. Quick Star) en over de meet kwam na 56.27 seconden.

Voor alle resultaten klik hier