Wim Vinckx wint de Grote Prijs bij Dena Stables

Wim Vinckx wint de Grote Prijs bij Dena Stables
In Turnhout bij Dena Stables werd zaterdag de 1m35 Grote Prijs gewonnen door Wim Vinckx en Victoria Ter Kwincke. In de barrage waren zij net iets sneller dan Tom Stoffelen en Birte van 't Braunerthof. Jurgen Aernouts nam de 3e plaats voor zijn rekening met Bonami. Bart Anthonissen (Hindorado) en Laurens Matthysen (Be Cool G) vervolledigden de top 5.

De Holstenhoeve amazone Kim Colaers schreef met Colina de 1m30 reeks op haar naam. Dimitri Van Looveren (Forever) en Wim Vinckx (Hebron VB) werden 2e en 3e. De Roshoeve nam plaatsen 4 en 5 voor hun rekening met Dries Goossens (Echo vh Neerenbosch) en Bob Janssens (Generice).
Thomas Mertens, die een week eerder de Z-indoor voor de Antwerpse LRV ruiters won, was de beste in de 1m20 reeks met Holimpia vh Eelshof. Mertens werd ook nog 2e met Bauza. Kim Colaers eindigde op de 3e plaats met Iliaz. De top 5 werd vervolledigd met Sven van Dijck (Choupachoup) en Tom Stoffelen (Desperado).

De 1m15 reeks werd gewonnen door Jorich Spits met Egade Infante voor Esther Timmermans (Ebony) en Wim Vinckx (Jasmijn vd Renthoeve). In de andere 1m15 reeks nam Christoph Verheyen de 1e (Valenka) en de 2e (Haya vd Wezelse Heihoeve) plaats voor zijn rekening. Roy van Beek en Bleu Dreams Du Toultia werden 3e. Over een hoogte van 1m10 won Nick Van Hoydonck met Dashira vd Katershoeve.