West-Vlaamse LRV kampioenen zijn bekend

Afgelopen zondag vond in Stal De Ark te Kortemark het Provinciaal Kampioenschap plaats van de ponywerking van LRV West-Vlaanderen.
Ann- Sophie Noppe van LRV Ardooie won met El Shétania (v. Evenaar) het stijlrijden van de reeks D-Midden, met haar andere pony Clarck (v. Composer van de beerkerheide) behaalde ze een overwinning in de barema-A van D-Midden.
Fleur Declerck en Karel Van De Bochten pakten in het stijlrijden een tweede plaats voor Benoit Pettilion met Hadgar. In de Barema-A pakte Emma Hendryks (foto) met Frankinos Toffee Boy een tweede plaats voor Benoit Pettilion en zijn Hadgar.

In de reeks C-Midden won Merel Callewaert van de ponyclub van Ardooie met Email Van De Meidoorn (v. Voltaire) zowel de barema-A als het stijlrijden. In de reeks B-Licht was Edouard Noppe van de ponyclub Ardooie met Eleander Van De Rozenberg de beste in het stijlrijden. Lowie Pattyn Lowie en Aida behaalde een tweede plaats voor Amelie Maes met Narcisse Van De Grote Haart. Arthur Schellens van LRV Torhout was dan weer de snelste in de barema-A met Gipsy Van De Meidoorn. Amelie Maes en Jefke Van ’T Zijp behaalde een tweede plaats voor Jade Vandewaetere met Gaudi.