Wesley Carmans spurt naar de overwinning in Diepenbeek

Wesley Carmans spurt naar de overwinning in Diepenbeek
In Diepenbeek wisten acht combinaties de herkansing in de 1.20m hoofdrubriek foutloos af te werken. Daarbij snelde Wesley Carmans naar de overwinning in het zadel van zijn Calvados. Het duo hield als enige de chrono onder de 29 seconden en bleef zo net geen seconde voor op Henk Clabots met Hilfiger van de Laak.

Clabots werkte het podium eigenhandig af. In het zadel van de 12-jarige Dawson van de Padenborre -zoon bleef Clabots zichzelf voor. Samen met Just A Lonely Boy Stuyvenberghof (Cicero Z) volgde de Limburgse springruiter op de derde plek. Net buiten het podium haalde Wout Vanhemelde vierde plaats. In het zadel van Cara Z bleef Vanhemel Kyle Cuypers met Mystic Lady van 't Buxushof voor.

Ook in de 1.15m rubriek strandde Henk Clabots op het podium, thans moest hij opnieuw iemand voor zich dulden. Ditmaal regeerde Gitte Wuyts met een overwinning en derde stek. Wuyts snelde naar de overwinning met Iblesse van de Dijkhoeve (Triomphe de Muze). In het zadel van Palara des Fontaines sprong Wuyts naar de derde stek terwijl Henk Clabots het podium afwerkte op de tweede stek met Lide vd Zilverenhoek.

Nancy Campo overwon de 1.10m pony rubriek. Samen met Ylona Thijs was Campo de enige in de barrage. Op de rug van Joly's Fidalgo hield Campo als enige de chrono onder 31 seconden en bleef zo een seconde voor op Ylona Thijs met Kantje's Ellard.

Alle resultaten