Wathelet wint Youngster tour op vrijdag in Frankfurt

Wathelet wint Youngster tour op vrijdag in Frankfurt
Op vrijdag werd de Youngster Tour voor de 7 en 8 jarige paarden in Frankfurt gewonnen door Gregory Wathelet. Met onder het zadel Iphigeneia de Muze, zijn 8-jarige talentvolle BWP merrie uit Erco van't Roosakker, wist Wathelet de proef op zijn naam te schrijven
De tweede plaats was voor de duitse Felix Hassman die met de 8-jarige Balou de Rouet zoon, Baron WZ, zijn langenoot vooraf ging. De derde plaats was voor Michael Jung met de Cartani nakomeling, Fisher Daily Impressed.

Nog meer belgisch talent in de top 5 met op de vierde plaats de 8-jarige BWP nakomeling van Kashmir van het Schuttershof, Ida van den Bisschop, die werd bereden door de Zweedse amazone Irma Karlsson. op de vijfde plaats vinden we David Will en Cassando (v. Casall) terug.

Op de 6e plaats vinden we dan weer de beste 7-jarige in deze proef, Stagenta (v. Stakkatol) onder het zadel van Hans Dieter Dreher sprong foutloos het parcours rond. Constant Van Paesschen eindigde als 2e beste belg en wist met de de 7-jarige Veneur d'Isigny (v. Diamant de Semilly) een elfde plaats te behalen.

Klik hier voor de uitslag.