VOR niet te stoppen tijdens Interprovinciaal Belgisch Kampioenschap

VOR niet te stoppen tijdens Interprovinciaal Belgisch Kampioenschap
In Mechelen werd zonet op het B-terrein de het interprovinciaal kampioenschap afgewerkt. De verschillende provinciales kregen twee 1m20 parcours voorgeschoteld. In de eerste ronde telde enkel de hoeveelheid strafpunten, in de tweede ronde was ook de tijd van belang.

De VOR was de onmiskenbare kampioen van deze wedstrijd. Met Nico Van der Plaetsen (Ultra Blue J) en Wannes Notelé (Katana) als sterkhouders, beide ruiters legde twee foutloze rondes af, kreeg dit team een totaal van acht strafpunten achter hun naam. Geen enkel ander team kon deze prestatie evenaren, dus de tijd deed er zelfs niet meer toe Benjamin Bardyn (Golden Dream) kreeg in beide omlopen acht strafpunten achter zijn naam. Laurence Van Tilborg sprong met Havannah Du Chablis wel een foutloze eerste ronde, maar kreeg in de tweede ronde ook twee springfouten achter haar naam.

De HGVBB eindigde op de tweede plaats. Het team van Bert Panneels (Lavendel van het Beetjen), Ellen De Swert (Cantchelaro), Danny Van Es (Hamilton) en Mike Van Haudt (Kia Maria vd Potaarde) hield het totaal aantal strafpunten op twaalf.

Het HROV team van Astrid Rooms (Noena van't Paradijs), Anouk De Proft (Eleonore Blue), Celine Sillis (Kobra DB) en Steven Van Meersche (Iriana van het Keysersbos) eindigde op de derde plaats. Zij waren het snelste team met 16 strafpunten.

Klik hier voor de resultaten