Virginie Thonon start haar LEWB kampioenschap aan kop

Virginie Thonon start haar LEWB kampioenschap aan kop
Nadat twee weken internationale sport van het Horse Pilot Jump Festival, het programma vulden in Ghlin is er dit weekend het LEWB kampioenschap dat de regionale en nationale springruiters naar de Waalse regio lokt.

Tijdens de eerste manche van het kampioenschap bij de senioren over een hoogte van 1.30/1.40m is het Virginie Thonon die alle kaarten in hand houdt. Samen met de 7-jarige Vagabond De La Pomme -dochter, Kamara Du Chabus blijft Thonon zo op nul punten staan.

Op de rug van de 10-jarige High-Tech-Vy-de Septon (v. Del Piero P&B ) volgt ze zichzelf op op de voorlopige tweede plaats met 0,11 punten. Ook Frantz Ducci houdt alle opties open met een derde plaats. Samen met Vitello by Wisbecq (v. Kashmir van schuttershof ) strandt hij voorlopig op de derde plaats met 1,32 punten.

Voorlopig volgen Estelle Gagliardini (Tino de la Chaussee, 1.39 punten) en Luc Willaumez (Radcliffe De La Causerie, 2.59 punten) op een vierde en vijfde plaats.

Bij de junioren staan de hindernissen gebouwd over een hoogte van 1.20/1.30m Voorlopig is het Maureen Bavier die aan kop staat met 0 punten. Dit in het zadel van Joli Mome de L Isle.

Klik hier voor de resultaten