Vincent Lambrecht net buiten het podium in Knokke's 2* GP

Vincent Lambrecht net buiten het podium in Knokke's 2* GP
Jeroen Appelen kwam als laatste aan de start tijdens de internationale tweesterren Grote Prijs in Knokke. De Belgische springruiter reed met de 11-jarige BWP-ruin, Grappeloup van het Reenhof (Larino x Kashmir Van Schuttershof) de snelste omloop in 28,84 seconden. Echter sneuvelde er een balk onderweg en moest Appelen zich uiteindelijk tevreden stellen met de zevende plaats.

Zo kleurde de Grote Prijs overwinning opnieuw Frans na Epaillard's overwinning gisteren in de driesterren GP (Lees hier). Op de rug van de SF-ruin, Sultan du Chateau (v. Kannan*Gfe Kwpn) zet Laurent Guillet de puntjes op de i na een schitterend concours in de Belgische badstad. De combinatie klokte foutloos af in 30,89 seconden en bleef zo mooi voor op Jessica Mendoza.

Mendoza en de BWP-ruin, Horst van de Mispelaere (v. Wandor van de Mispelaere)  haalden de eindmeet in 31,19 seconden, goed voor de tweede plaats. Mendoza's landgenoot, Peter Charles volgde op de derde plaats met Abc Quantum Cruise (v. Obos Quality).

Net buiten het podium sprong Vincent Lambrecht als beste Belg naar de vierde plaats. Op de rug van de AES-merrie, S & L Through the Looking Glass (v. Arkan) sprong Lambrecht foutloos rond in 31,75 seconden. HArry Charles zorgde voor een Britse dominantie met Valkiry de Zance (v. Diamant de Semilly) en een zesde plaats.

Klik hier voor de resultaten