Viktor Daem grijpt prijzen in Vilamoura

Viktor Daem grijpt prijzen in Vilamoura
In Vilamoura  is er geen stoppen aan de lokale ruiters, toch slagen de Belgische deelnemers er telkens in mee te snoepen van de 'taart'. De 1.40m hoofdrubriek viel ten prooi van Luis Sabino Gonçalves met de SF-hengst, Teck de Riverland (v. Quick Star). De combinatie snelde naar de overwinning in 28,01 seconden en bleef zo Italië's Francesca Ciriesi (Little Lord, v. Lordanos) en Luca Maria Moneta (Chess, v. Harley VDL) voor.

Niet minder dan vijftien combinaties noteerden een dubbele foutloze omloop. Ook Viktor Daem hield het foutloos met de KWPN-ruin, Eligius (v. Ustinov). De combinatie haalde de finish in 33,85 seconden en strandde zo op de zevende plaats.

Chloe Heyrman in de éénster proeven.

De Amerikaanse Savannah Barry liet de concurrentie achter zich in de 1.10m CSI1*. Samen met de KWPN-ruin, Flambeau (v. Carambole) nam ze een voorsprong van ruim drie seconden. De Belgische amazone, Chloe Heyrman haalde uiteindelijk nog de prijzen met een zesde plaats. Op de rug van Quidams Rubenbos S Z (v. Quidam's Rubin) hield ze het foutloos.

Klik hier voor de resultaten