Viktor Daem en Elisa Strubbe pakken zege in Gold Moorsele

Viktor Daem en Elisa Strubbe pakken zege in Gold Moorsele
Gisteren wisten Elisa Strubbe en Viktor Daem zich als winnaars te bewijzen tijdens de Gold League in Moorsele. Daem wist de proef 1,40m te winnen met Palina de l'Escaut, een dochter van  Perigueux. Zij versloegen Vincent Lambrecht in 66,92 seconden. Lambrecht en Sunday Top (Crown Z) bleven op hun beurt voor op Elisa Strubbe en Soir des Quarts (Hermes d'Authieux).

Jadorado vd Bremboshoeve (Breemeersen Adorado) en Donaat Brondeel wisten dan weer een mooie vierde plaats te behalen in 68,68 seconden. Brondeel versloeg zo zichzelf, want met Just Biscuit van het Vlierhof (Flipper d'Elle) werd hij vijfde in iets meer dan een seconde tijdsverschil.

In het 1,30m was het dan de beurt aan Elisa Strubbe. Met Kumi Star vd Schelpenhoeve (Nonstop)  wist ze in 31,42 seconden de concurrentie voor te blijven. Lieven Devos had met Kalashnikov (Der Senaat) bijna een halve seconde langer nodig en werd zo tweede. Nikita Taveirna en Jassimo vd Mangelaar (Massimo) lieten ook van zich horen. Zij wisten in 32,1 seconden voor te blijven op Cedric Broekaert en Jeunesse vd Kleite (Kashmir van Schuttershof), die 32,87 seconden over hun parcours deden. Die tijd was overigens exact dezelfde als die van Boris Mauroy en Easy du Friou (Diarado), en dus deelden ze die vierde plaats.