Vierde plaats voor Patrik Spits en Verdi vd Withoeve Z in El Jadida

Vierde plaats voor Patrik Spits en Verdi vd Withoeve Z in El Jadida
In El Jadida vindt het laatste weekend van de 'Morocco Royal Tour' plaats. Vandaag werd er in de driester wedstrijd begonnen met een 1.35m proef.

De overwinning ging naar de Ierse Marion Hughes en de vijftienjarige Heritage HHS Fortuna (v. Heritage Fortunus). Zij bleef mooi foutloos in een tijd van 27.51 seconden. Op de tweede plaats zagen we de Brit Robert Whitaker met de ruin Noble Warrior (v. Warrior). Zij kwamen door de chrono in 27.74 seconden. Abdullah Alsharbatly werd derde met de KWPN'er AD Argos (v. Padinus). Ook zij bleven van het hout in een tijd van 27.92 seconden.

De top vijf werd vervolledigd door onze landgenoot Patrik Spits met Verdi vd Withoeve Z (v. Vigaro Z) en Ahmad Saber Hamcho met Chesterfield. Zij kwamen foutloos door de chrono in exact 28.00 seconden en 28.24 seconden.

Damien Plume klasseerde zich ook nog op een elfde plaats met Cooper van de Heffinck (v. Caretino). Gaetan Decroix en Emma VP (v. Darco) werden dertiende. Op de zestiende plaats zagen we Patricia Guery met Chillipepper (v. Quasimodo Z).

Klik hier voor de resultaten.