Vierde plaats voor Jos Verlooy in de Grote Prijs van Indoor Brabant

Vierde plaats voor Jos Verlooy in de Grote Prijs van Indoor Brabant
Indoor Brabant bereikte daarnet zijn hoogtepunt met de Rolex Grand Prix. De 5 sterren Grote Prijs werd gewonnen door Marcus Ehning en Cornado NRW. Na de basisomloop wist Ehning ook de barrage foutloos af te leggen in een tijd van 41.82 seconden.

Duitsland kon ook de tweede plaats in de wacht slepen. Hans-Dieter Dreher reed de Contender zoon Cool And Easy in 42.25 seconden naar de tweede plaats. De derde plaats ging naar Nederland. Willem Greve klokte met Carambole N.O.P. af in 42.29 seconden. Op de persconferentie benadrukte Greve dat Carambole zijn grootste hoop is op een ticket naar Rio.

Op de vierde plaats vinden we onze landgenoot Jos Verlooy. Hij kwam met Sunshine als eerste aan de beurt in de barrage en zette meteen een erg scherpe tijd neer. Zijn 44.37 seconden bleken echter niet genoeg om Ehning van de overwinning te houden. Verlooy en Sunshine zitten mooi op schema voor de Wereldbeker finale die binnen 2 weken in Goteborg doorgaat.
De nummer 1 van de wereld, Simon Delestre eindigde met Qlassic Bois Margot op de vijfde plaats, hij kwam na 43.45 seconden over de streep.

Ook Gudrun Patteet haalde de barrage met Sea Coast Pebbles Z. Zij waren goed op weg, maar tikte jammer genoeg twee balken uit de lepels. Dit leverde hen uiteindelijk nog een elfde plaats op.

Nicola Philippaerts (H&M Forever D Arco Ter Linden) kreeg vier strafpunten in het basisparcours. Zijn broer Olivier (H&M Legend Of Love) tikte twee balken aan. Pieter Devos besloot na enkele fouten om met Dylano de strijd te staken.