Vierde plaats voor Jerome Guery in Bordeaux

Vierde plaats voor Jerome Guery in Bordeaux
Zojuist was er in Bordeaux een proef tegen de klok over een hoogte van 1.45m. De overwinning in deze proef was voor de Franse ruiter Patrice Delaveau, die met Carinjo HDC (v. Cascavelle) aan de start kwam. In een tijd van 55.26 seconden kwamen zij over de finish.

Dit was een seconde sneller dan de ronde van de Zwitser Steve Guerdat en Albfuehren's Happiness (v. Heartbeat), die op een tweede plaats eindigden. Ook de derde plaats ging naar Zwitserland met Paul Estermann en Castlefield Eclipse (v. Obos Quality). Zij finishten in 57.98 seconden.

Op de vierde plaats zagen we onze landgenoot Jerome Guery en de tienjarige Ginnis van 'T Geyzeven (v. Cicero Z) in een tijd van 58.59 seconden. De Zweed Henrik von Eckermann eindigde op een vijfde plaats met Yajamilia (v. Lux). Gisteren was er ook al een derde plaats voor Guery en Ginnis van 'T Geyzeven in de 1.40m proef.

Jos Verlooy wist met Farfelu de la Pomme (v. Vigo d'Arsouilles) ook een zeer snelle tijd neer te zetten, maar zij kregen 4 strafpunten. Hierdoor belandden ze op de zestiende plaats.

Klik hier voor de resultaten.