Vier nieuwe overwinningen voor Cedric Poets

Vier nieuwe overwinningen voor Cedric Poets
De nog altijd maar 17-jarige Cedric Poets blijft de ene overwinning na de andere behalen. Zo won de Limburger afgelopen zondag maar liefst 4 proeven in Bocholt. Hij won met Domieno Boy van het Gildenhof de klasse Zwaar en werd 3e met Davina van de Heuvel Hoeve. Op de 2e plaats eindigde Kissy Eerlings met KEC Havana. Steven Konings (Calvana S Z) en Sus Dirickx (Finesse van de Schom) vervolledigden de top 5.
Tijdens het voormiddag programma was Neeltje Vanrusselt de beste met Felina van 't Steenputtenhof. Lennert Korsten en Argenta volgden op de 2e plaats. De overige ereplaatsen waren voor Steven Konings (Calvana S Z), Vic Moors (Zjivaro) en Sus Dirickx (Finesse van de Schom).

Cedric Poets won ook de klasse Midden. Daarin kon de regerende nationale indoor kampioen rekenen op Valiena van het Gildenhof. Equteam amazone Leen Geysen werd 2e met Hastalavista Ijzeren Lindehof. Op de 3e plaats eindigde Margot Vannoppen met C'est Elle Z. In de namiddag won Poets met Valiena ook nog de 2e omloop. Jos Schepers werd 2e met Java Keltic Son en 3e met Helsi van de Dornehoeve.
De 4e overwinning van de dag was voor Poets in de klasse Licht. Daarin won hij met Barones van de Heuvelhoeve.

Het mag duidelijk zijn, Cedric Poets is klaar om zijn twee nationale titels van vorig jaar binnenkort te gaan verdedigen in Oud-Heverlee.