Vergrauwen heer en meester in STX Cyclus Basècles

Vergrauwen heer en meester in STX Cyclus Basècles
In Basècles werd gisteren een nieuwe manche van de STX cyclus afgewerkt. Zowel de 6- als 7-jarige paarden traden aan in de ring.

Bij de 6-jarige paarden was het Tim Van Den Broeck die met Lucky Lady Deux naar de overwinning sprong. Deze combinatie sprong een foutloze tweede fase in 31,93 seconden. Walter Lelie en Le Diamant Horta namen de tweede plaats voor hun rekening met een tijd van 32,24 seconden. Virginie Thonon vervolledigde de top drie met haar Fidelgo Du Houssoit. Ook deze combinatie kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 33,37 seconden.

Yves Vilain (Freesby De Vy) en Guy Beyers (Belena du Sud Z) vervolledigden de top vijf. Zij eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

In de rubriek van de 7-jarige paarden was Joris Vergrauwen de snelste. Met Vou Vou Stb Z onder het zadel, sprong hij een foutloze tweede fase in 27,58 seconden. Christophe Vanderhasselt en Elite-chin de Saulieu volgden op de tweede plaats. Ook zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 27,89 seconden. Dieter Laheyne en Kikidie Van't Eigenlo vervolledigden de top drie met een tijd van 28,58 seconden.

Yves Vilain (Kody's Son du Belian) en Francisco Rocha (Clyde LvbZ) eindigden respectievelijk op de vierde en vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten